Saturday 16 May 2015

NOVA TURA, NOVA AVANTURA #5



Noviteti su definitivno jedan od najredovnijih postova koji izlaze na mom blogu :). Ovoga puta dominira preparativa, dok je šminka na istorijskom minimumu - svega tri komada, od čega sam jedan zaboravila da fotkam (Essence - make me brow :/).




BALEA Aqua serum - za suvu kožu, obezbedjuje intenzivnu hidriranost. Koristim ga tek nekoliko dana, pa ćemo videti da li je tako, ali za sada je ok. Kupljen na preporuku Pudrijerice, a koliko mogu da primetim, pored pakovanja promenjen je i sastav pa se pri dnu nalaze još dva dodatna sastojka. 

HIPP Pflegecreme Baby sanft - ovo je jedna od popularnijih bebi-kremica medju blogerkama. Za sada mogu samo reći da mi se svidja sastav.

AVENE Hydrance optimale SPF 20 - imam problem sa flekama od sunca po licu pa sam prinudjena da nosim kremu sa faktorom, iako nisam baš njihov ljubitelj. Mislim da je savršena za devojke sa masnijom kožom, dok je meni ipak bila potrebna podloga u vidu gore pomenutog seruma.




AVON Anew clinical Hydra recovery overnight mask - ako se dobro sećam, ovo je bila prva noćna maska o kojoj sam čitala na blogovima, još pre nekoliko meseci. Od tad sam iz kataloga u katalog čekala akciju koja bi obuhvatala i ovu kremu, jer mi se nije davalo mnogo novca za nju. Priznajem, malo sam skeptična prema Avon preparativi, dok mi je njihova šminka, pre svega senke, super. Nadam se da sam neopravdano sumnjičava.

PHARMATHEISS COSMETICS Doliva refreshing evening mask - o ovom proizvodu ništa ne znam, čak sam i zaboravila na njega do danas. Za proizvodjača sam moooožda, nekad negde čula... ali ne mogu da tvrdim. Koliko mogu da pročitam na kutiji, u pitanju je takođe noćna maska. 




EBELIN - piše na deklaraciji da je ovo jasuče za piling i masažu. Vidjala sam nešto slično po blogovima, pa mi je verovatno ostalo negde u malom mozgu da bi ga bilo dobro isprobati. Moraću još jednom da izguglam malo detaljnije šta i kako da radim sa njim :)

NIVEA Losion za skidanje vodootporne šminke sa očiju - rekla bih da je ovo novitet iz Nivee, tačnije ne sećam se da sam ga vidjala ranije. Bele boje, malo redje od klasičnog mleka za skidanje šminke. Svidja mi se pakovanje :)



  
BALEA Paradise beach LE - u slučaju gelova za tuširanje, slaba tačka mi je šareniš pakovanje, još ako je unutra voćni miris, a u ovom slučaju dominira ananas - pun pogodak. 

FA Greek yoghurt Almond - i ovde je miris pun pogodak, a nije za zanemariti ni činjenicu da ne isušuje kožu.




BALEA Bodyspray Golden Shine - ako se sećate, Balea je prošle godine izbacila losion posle tuširanja sa šljokicama, u tubi i identične etikete. E, pa taj proizvod, koji sam inače mnogo volela celo leto i ovaj, osim šljokica i dizajna, nemaju ništa zajedničko. Tu prvenstveno mislim na miris :( . 
I, alkohol mu je na prvom mestu. 

BALEA spray-on bodylotion  - ovo sa druge strane je ostvarenje svih mojih snova. Mislim da je jedan od glavnih razloga što ne nanosim kreme i losione na kožu posle tuširanja to što mi ostaju ispod (baš dugih) noktiju. Mislim, opere se to sapunom i vodom, ali eto... ne volim. Ovo, sa druge strane, naprskam, lagano razmažem i gotova stvar. Mislim da ću napraviti zalihe, ali i da će nastaviti da ga proizvode bar narednih 10 godina. 




KRAUTERHOF Anti-Cellulite Gel - godinama nisam kupila ni jedan jedini proizvod protiv celulita, što ne znači da ga nemam. Ne verujem da ja sad tu nešto mogu drastično da uradim u home-made varijanti, al' ajd'... probaću. 




DOVE invisible dry -  stik verzija mog omiljenog dezodoransa. Moj veeeeliki savet vam je da pratite akcije u Tempu, jer cena dezodoransa generalno bude i do 150 RSD manja nego u DM npr. 

GARNIER olive tree leaves extract - OK mi je bila lavanda verzija, verujem da će i ovo. Čitava ta linija proizvoda ima baš lep miris, što me dodatno privlači.




CLEOPATRA mix epil šećerna pasta - Sviđa mi se ideja da ne moram sedeti pored šporeta i grejati vosak za depilaciju nausnica.




ALVERDE make-up korektor - imao je čast da bude prvi proizvod u novoj kategoriji na Fejsbuku - preporuka nedelje. Takodje, biće medju prvim narednim recenzijama. Toliko mi se svidja da sam pre par dana kupila još jedan. Danas sam otkrila da se u gornjem delu kriju još tri rezervne "mine" za zamenu kad se isprljaju... jeeej... dodatno oduševljenje je usledilo.




ALVERDE rumenilo - nije li ovo jedno od lepših rumenila koje ste videli u poslednje vreme? 
Pa, kako mu odoleti?!?!

AVON lip gloss - običan, providan, još nekorišten.

CALA brow/liner 504 - zaista odlična i pristupačna četkica za obrve.


To bi bilo sve za danas. 

Do čitanja :)

2 comments:

  1. Imam Ebelin jastuce i ok je, mada ga retko koristim. Dove Invisible Dry mi je bez premca, probala sam sve D. stikove ali ovaj mi je najbolji :). Alverde rumenilo izgleda divno * . *, pa ako budes mogla, napisi nesto o njemu, bila bih ti zahvalna. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumenilo zaista jeste divno do te mere da mi je žao da umočim četkicu u njega :))) Dove je super, samo, kao što rekoh, treba uporedjivati cene :))
      Hvala na komentaru draga Kristina :)

      Delete