Tuesday 23 December 2014

ESSENCE LIPLINERS 06, 07, 12


Essence sam otkrila unazad nekoliko meseci. Nije da pre toga nisam čula za proizvode ove kozmetičke kuće, već sam ih svesno izbegavala jer su u nekom periodu povlačili proizvode iz prodaje zbog odredjenih sastojaka. 
Od tad je prošlo dosta vremena, pa sam rešila da im dam šansu, posebno jer je sve bolji i bolji izbor.

U medjuvremenu sam kupila dva - tri proizvoda koji nisu izazvali preterano oduševljenje, ali za razliku od njih, ove olovke za usne su bile ljubav na prvo "mazanje".

 06 Satin mauve, 07 Cute pink i 12 Wish me a rose su, kao što im i ime kaže, iz ružičastog spektra boja.

U pitanju su  drvene olovke koja se lako zarezuju, kremaste i postojane. Odlična su podloga za karmin, ali se, bez ikakve dileme, mogu koristiti i samostalno.

Trajnost im je nekoliko sati, ravnomerno nestaju sa usana  i preživeće nekoliko pića, ali je posle jela potrebno dodati malo boje. Ako želite da ih skinete sa usana, dovoljno je nekoliko poteza vaticom natopljenom micelarnom.

Olovke imaju čvrst poklopac koji ne spada i može se nositi u tašni bez straha da će se otvoriti. 




Ono što je posebno bitno kod ovih olovaka je to što su pogodne i za osetljive usne.
 Naime, poslednjih nekoliko meseci imam problem sa usnama koje su postale ultra osetljive i većina olovki koje sam koristila izazivale su haos. Usne bi posle korišćenja tih olovki izgledale užasno, kao da sam ih mazala kiselinom, a potom bi bilo potrebno dosta vremena da se oporave. Zato sam najpre kupila jednu da probam. Cena je prihvatljiva, mislila sam, pa i ako ne bude odgovarala, neće mi biti žao da je bacim. 
Medjutim, nije bilo apsolutno nikakih problema, pa sam odlučila da kupim još dve, koje takodje nisu stvarale haos na mojim osetljivim usnama.


na suncu

12 Wish me a rose - 07 Cute pink - 06 Satin mauve
u hladu

 

Ne mogu navesti ništa negativno kada su ove olovke u pitanju, eventualno možda to što se brzo troše. Ali, definitivno ću ih kupiti ponovo.

Olovke imaju 1 gram i koštaju 129 rsd, što je zaista povoljan odnos cene i kvaliteta.

Da li ste koristile Essence olovke za usne? Koji su vam omiljeni Essence proizvodi?

Do čitanja :)




4 comments:

  1. Lepo si opisala ove olovke :) Imam sve tri iz posta,a skoro sam kupila i Red Blush olovku,odlicne su sve,kremaste,postojane.Plus,malo kostaju:D A od Essence-a sam svasta probala-olovke za oci,ajlajner u flomasteru,korektor u stiku,rumenila Silky Touch (preporuka,divna su),ruzeve u crnom pakovanju,sjajeve,senke..da ne nabrajam vise,ocigledno je da sam ljubitelj Essence brenda haha:) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, ti si zaista fan ovog brenda :) Hvala na preporuci, moracu da probam rumenila, posebno sto sam nedavno zakljucila da ih imam nedopustivo malo za jednu ljubiteljku makeup-a i blogerku :)

      Delete
  2. Imam sve tri i potpuno se slažem s tvojom recenzijom, super fotke :)

    ReplyDelete