Sunday 15 November 2015

NIVEA - LOSION ZA SKIDANJE VODOOTPORNE ŠMINKE OKO OČIJU



Nivea losion za skidanje vodootporne šminke oko očiju je drugi član dueta koji koristim svake večeri za uklanjanje makeup-a sa lica. O prvom ste imali priliku da čitate OVDE, a danas je na redu ovaj "mališa".

Nivea losion je namenjen uklanjanju vodootporne maskare i šminke, obogaćen je ekstraktom kamilice i provitaminom B5 i hidrira i štiti osetljivo područje oko očiju - kaže proizvodjač.




Losion je mlečno bele boje, lagane teksture i mirisa koji se tek naslućuje, a koji je svojstven ovom tipu proizvoda.
Uglavnom ga koristim tako što ostatak šminke, koji se zadrži na očima nakon umivanja gelom, uklonim ovim losionom.
Ponekad ga koristim i za čišćenje celog lica, i mogu reći da je prilično efikasan. Ne ostavlja masan trag, ne iritira oči, niti isušuje kožu.

Medjutim, kao proizvod koji je namenjen uklanjanju vodootporne maskare, ovaj losion je potpuno omanuo.
Delove maskare koji su produžili trepavice je izmrvio oko očiju, nije ih čak ni razmazao, dok maskara sa samih trepavica nije ni mrdnula.




Kao što vidite na fotografiji iznad (klik za uvećanje), ni sastav nije baš najsrećiji jer sadrži parafin, paraben, fenoksietanol...

Što se tiče pakovanja, ono je nedavno redizajnirano i na prvi pogled mi je delovalo malo "čudno" zbog poklopca čija je veličina u neskladu sa ostatkom bočice. 
Medjutim, dala sam mu šansu, ne želeći da "sudim o knjizi po koricama" :)

Pakovanje sadrži 125 ml proizvoda, što može dugo da potraje. Takodje, lako se dozira i ne postoji mogućnost da izadje više nego što biste želeli.


Sve u svemu, nisam preterano oduševljena ovim losionom i mislim da ću dati šansu nekim drugim proizvodima, a to i vama savetujem.

Do čitanja :)




BEHIND THE SCENE :)

No comments:

Post a Comment