Saturday 11 July 2015

NOVA TURA, NOVA AVANTURA #6




Uprkos kazni za brzu vožnju i činjenici da mi je pauk odneo kola, što je bio značajan udarac na budžet, ovaj post je uspešno realizovan. 
A bila sam i na putu, pa nisam mogla da odolim nekim novitetima :)






CATRICE  - ABSOLUTE ROSE 010 Frankie rose to Hollywood - najnovija paleta iz Catrice-a nedavno je stigla na tržište. Još je nisam isprobala i baš se radujem kreiranju različitih look-ova na očima.
                        - MULTI COLOUR BLUSH 080 Peach frappucino - odlično mat višebojno rumenilo. Može da se koristi i kao senka za oči. 
                   -  DEFINING BLUSH 080 Sunrose avenue - ovo rumenilo je potvda teze da iz slučajnosti ponekad nastaju najbolje stvari. Satenske završnice, posebno ističe preplanuli ten.
                      - KOHL KAJAL 010 Ultra black - kupljeno greškom. Htela sam da uzmem Made to stay inside eye olovku, a kako je ova završila u korpi apsolutna nepoznanica. Biće iskorišćena, svakako.
                      - PRIME AND FINE  Eyeshadow base 010 - potpuno drugačije strukture u odnosu na Avon bazu. Lepljiva i providna kada se razmaže, ali na osnovu prvih utisaka mogu reći da je zadovoljavajuća.





BIOBAZA - BLAGI GEL ZA OSETLJIVU KOŽU - obogaćen kamilicom i cinkom nežno čisti osetljivu kožu, sklonu crvenilu i pojavi bubuljica. 
BALEA - REGENERATOR ZA KOSU VANILA I BADEMOVO ULJE - mislim da je ovo trenutno jedan od najpopularnijih regeneratora za kosu u blogosferi :)
FREEMAN HYDRATION MASK GOJI BERRY - CLAY MASK AVOCADO & OATMEAL 



(izvinjavam se što je fotka naopako, nisam u prilici da pravim novu)


RIMMEL - WAKE ME UP WONDER'FULL - maskara od koje sam imala velika očekivanja, koja još nisu ispunjena. Četkica je savršena, ali sama maskara je suviše vlažna i trepavice se, iako ih uvijem, nekako isprave i obese. Jedina pozitivna stvar je što sam je u M drogerie radnji platila 300 rsd jeftinije nego u DM-u.
ESSENCE - 17 TU-TU-TOUQUOISE  LONGLASTING EYE PENCIL - kao što i ime kaže tirkizno plava olovka za oči sa pomalo šljokica, savršena za leto.
NXY 604 MILK LAIT - mislim da ne postoji blogerka koja ne poseduje ovu olovku. Uglavnom je koriste kao podlogu za intenziviranje boje senki. Ima neobičan miris.
ESSENCE - 020 BROWN - olovka za obrve. Ceo život koristim Rimmel olovke i ovo je veliki iskorak za mene :))) OK je olovka, ali mislim da mi nijansa nije najidealnija. 
AURA - CORRECT ME! 302 PASTEL BEIGE - tokom vrelih dana jedino što imam na licu (centralnom delu) u kombinaciji sa Bourjois puderom u kamenu. Odličan, ne uvlači se u borice oko očiju i solidne pokrivne moći.
L'OREAL - VOLUMISSIME x5 extra black - nakon prvobitne faze mržnje, nastupio je period ljubavi... Koliko će potrajati nisam sigurna. Pomalo impulsivna kupovina tokom sniženja.





CHINA GLAZE - 1404 LET THE BEAT DROP - prelepa kombinacija ciklama, narandžastih i roze šljokica. 
AVON - VINTAGE PINK - hladnija nijansa roze, trajnost nije baš za pohvalu.
HAWAIIAN TROPIC - LIP GLOSS MANGO PAPAYA - voćni miris, pomalo lepljiv, 25 SPF... OK za plažu.





BLUSH - 67E - apsolutni favorit za nanošenje gore pomenutog korektora. Odavno nisam kupila četkicu koju svakodnevno koristim, bez izuzetka. Sintetička dlaka.
AURA - SMUDGING BRUSH - takodje odlična, najčešće posežem upravo za ovom četkicom kad nanosim senku na ceo kapak. Prirodna dlaka.
BLUSH - 58E - četkica za precizno nanošenje senke. Iako sintetičke, dlake su nešto nežnije nego kod ostalih.
ESSENCE - SMOKEY EYES BRUSH - prijatno iznenadjenje s obzirom na zaista minimalnu cenu.
BLUSH - 65E - još jedna četkica za nanošenje senke na manje površine, gde je potreba preciznost. Prirodna dlaka je u pitanju.
CALA - SHADING 312 - jedina četkica kojoj još nisam našla namenu, ali biće, biće sigurna sam :)
ESSENCE - EYE BLENDER BRUSH - prilično je velika za blendanje, ali za sad sam zadovoljna kako ispunjava tu namenu.

Da li ste probali nešto od mojih noviteta? 

Do čitanja :)




2 comments:

  1. Ti kad kupujes, kupujes, nema sta :) Aurin korektor je i meni odlican, kao i Aura Smudging i Essence Smokey Brush(es). Ali mi je zato ova Loreal maskara bila medju najgorima ikad, apsolutno nista nije radila mojim trepavicama. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh..malo sam se zamislila posle ove tvoje prve recenice ;) Sa maskarama stvarno nemam sreće u poslednje vreme...posle one potrošene Maybelline, kupila sam tri i sve su manje više promašaji, uključujući i tu L'oreal...ali sam se zainatila da ih potrošim...kako god :)
      Hvala na komentaru draga, redovna čitateljko <3

      Delete